Târgu-Mureş:Învăţaţi de la specialişti să trăiţi sănătos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine debutează conferinţa internaţională „Natura Sănătate Frumuseţe” la Casa de Cultură Mihai Eminescu. Manifestarea cuprinde seminarii, workshop-uri, expoziţii de produse naturiste şi concerte de muzică terapeutică.

Conferinţa internaţională de medicină şi produse naturiste „Natura Sănătate Frumuseţe” va avea loc de vineri şi până duminică la Casa de Cultură Mihai Eminescu. Evenimentul este unul internaţional, cu participanţi din ţări precum Ungaria şi Germania, al cărui scop este acela de a educa mureşenii cu privire la alternativa unei vieţi sănătoase prin intermediul folosirii produselor 100% naturale în viaţa de zi cu zi (alimentaţie, igienă n.r.).

Există mii de persoane în Târgu-Mureş care sunt interesate de tradiţia ancestrală a terapiilor naturale, precum şi la ceea ce ne împărtăşesc alte popoare referitor la spiritualitate şi preocuparea pentru sănătatea trupească şi sufletească. Vom oferi tuturor un simpozion de excepţie complet cu tot ce trebuie lumea să cunoască referitor la naturism. Vor fi prezentate tehnici de meditaţie, masaj, eliberare de stres, modalităţi de ameliorare neinvazivă a mai multor afecţiuni şi multe altele. În plus, va fi organizată o expoziţie vastă cu produse alimentare 100% naturale”, ne-a declarat Szilagyi Geza, co-organizator al evenimentului. La „Natura Sănătate Frumuseţe” vor avea loc 25 de seminarii, prelegeri şi conferinţe din care mureşenii vor putea deprinde obiceiuri pentru un trai mai sănătos.

Vor fi prezenţi, între alţii, Alexandru Nicolici, Traian Stănciulescu şi Manuel Christian Maurer, din Berlin, care vor discuta despre păstrarea sănătăţii, despre comunicarea cu sinele şi relaţionarea cu Universul.

Educaţie pentru libertate

Manifestarea de la Casa de Cultură va cuprinde concerte de muzică terapeutică, demonstraţii de mişcare quigong şi ijkido, lansări de carte (inclusiv best-seller-ul italian „Medicina cu susul în jos”, tradusă în premieră în România n.r.), plus o expoziţie cu vânzare de produse naturiste, cu peste 20 de participanţi din toată ţara. Expoziţia va fi deschisă între orele 10.00 şi 20.00, iar intrarea va costa 3 lei.

Seminar despre sexualitate

Două dintre cele mai interesante seminarii pentru publicul larg vor fi cele referitoare la tehnicile de folosire a resurselor naturale pentru o mai bună memorare înaintea examenelor sau testelor, precum şi cel despre secretele sexuale indispensabile. Mureşenii vor putea învăţa de la specialişti cum să-şi îmbunătăţească performanţele „la pat”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite