Târgu-Mureş: Întâlnire naţională a bloggerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima întâlnire naţională a bloggerilor are loc în acest weekend la Târgu-Mureş. La eveniment sunt prezenţi peste 30 de bloggeri veniţi din mai multe judeţe ale ţării.

Întâlnirea are loc într-un cadru non formal, dar pasionaţii scrisului în mediul virtual vor ca prin eveniment să promoveze mai intens judeţul Mureş.

"Scopul principal al acestei întâlniri este de a oferi o nouă perspectivă asupra promovării oraşului, a afacerilor locale, a serviciilor prin intermediul internetului. Majoritatea celor care participă au experienţă în  blogging, mulţi îşi rotunjesc veniturile din articolele scrise şi vor împărtăşi din experienţa lor celor din comunitatea online mureşeană. Până acum, judeţul nu a fost remarcat pe harta Social Media dar începând de anul acesta , de când avem o comunitate activă şi implicată , se pare că lucrurile evoluează din ce ce în ce mai bine", a precizat Mihai Negrea, organizatorul evenimentului.

Potrivit acestuia, la eveniment au venit bloggeri din mai multe judeţe ale ţării, cel mai tânăr participant având doar 14 ani. Printre rezultatele evenimentului se numără parteneriatul media stabilit cu organizatorii Festivalului Peninsula, bloggerii urmând să promoveze online festivalul mureşean.

Astăzi, bloggeri vor avea parte de o serie de activităţi sportive, ce vor avea loc în Complexul "Weekend".

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite