Târgu-Mureş: Înscrieri prelungite la „Aventură în Carpaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii competiţiei „Charpatian Adventure” anunţă iubitorii de aventură că termenul de înscriere la eveniment s-a prelungit până la 31 iulie.

Până în prezent la competiţie s-au încris circa 20 de echipe, dar numărul doritorilor este mai mare, iar organizatorii au decis să le de tuturor posibilitatea de participare.

Carpathian Adventure este o competiţie de aventură clasică de trei zile, prin care se cunosc oameni, se leagă prietenii, se încheagă echipe care se întrec în numeroase activităţi outdoor şi în tot acest timp au parte de frumuseţea şi sălbăticia naturii din România. Competiţia nu este doar o încercare fizică, deşi solicită plămânii, picioarele şi articulaţiile, căci bătălia se dă şi la nivel mental, emoţional şi spiritual”, a precizat Kolcsar Veronica, PR în cadrul Carpathian Adventure.

Concurenţii înscrişi declară pe proprie răspundere că îşi asumă dificultăţile traseului şi sunt obligaţi să prezinte un certificat medical care să le ateste sănătatea.

Ediţia din acest an a competiţiei "Carpathian Adventure" se va desfăşura în perioada 11-15 august în Munţii Gurghiu şi Călimani.  Probele constă în ture montane, ture de ciclism montan şi probe de corzi, probe de alpinism şi speologie, construire de plută şi plutărit.

Vor exista două categorii de participanţi, astfel încât avansaţii să parcurgă între 200 şi 250 de kilometri, iar amatorii între 150 şi 200. Tabăra de bază a fost stabilită în Centrul Internaţional pentru Tineret al Outward Bound din Sovata.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite