Târgu-Mureş:Înfrângere ruşinoasă a FCM-ului în faţa Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Municipal Târgu-Mureş a suferit o înfrângere dureroasă ieri, pe teren propriu, în faţa celor de la Universitatea Craiova. După trei victorii consecutive (două în campionat şi una în Cupă n.r.), a venit rândul unei noi umilinţe, după cea de pe teren propriu cu Dinamo.

Juveţii au profitat de gafele monumentale din apărarea mureşeană şi de sterilitatea atacului oranj-albastru, astfel că au dominat meciul de la un capăt la altul şi au plecat victorioşi de pe Transil, scor 4-1. Mai întâi a înscris Găman, din corner, apoi Mihai Costea de la punctal cu var. Mureşenii au revenit, tot dintr-un penalty, gol Florin Dan, dar a fost un simplu foc de paie. Prepeliţă şi Wobay au închis tabela şi au semnat o nouă umilinţă marca FCM.

 La partidă au asistat aproximativ 7.500 de spectatori, fapt ce menţine FCM-ul în topul echipelor de Liga 1 româneşti, din punctul de vedere al asistenţei pe teren propriu.

"A fost un rezultat ruşinos şi sunt foarte dezamăgit. Nu ne-a ieşit nimic în acest meci. Oltenii au avut o posesie superioară, orice minge ajungea la ei. Trebuie să îmi refac jucătorii fizic şi psihic, fiindcă sunt foarte afectaţi. Lor nu am ce să le reproşez, au dat totul pe teren, dar nu putem mai mult", a declarat Neluţu Sabău după meci.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite