Târgu-Mureş:Începe goana după profit a comercianţilor de mărţişoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele de 1 şi 8 Martie se apropie cu paşi repezi, astfel că autorităţile au început pregătirile pentru ca mureşenii să aibă parte de o ofertă cât mai bogată de flori şi mărţişoare pentru consoarte.

Din 26 februarie şi până în 1 martie vor putea fi cumpărate mărţişoarele, în timp ce flori şi alte cadouri vor putea fi cumpărate până în data de 9 martie. Înscrierea comercianţilor se va face la sediul Primăriei până pe 17 februarie şi pentru a păstra un aspect civilizat în zonele permise pentru comerţ, aceştia vor trebui să-şi achiziţioneze corturi speciale şi de dimensiuni fixe. Fiecare comerciant sau producător va primi doar un singur amplasament, pe zonă.

În Piaţa Trandafirilor, considerată Zona A, vor fi 81 de amplasamente, în restul oraşului urmând a fi instalate alte 41 de tarabe. În prima etapă vor fi trase la sorţi amplasamentele pentru producătorii de flori şi mărţişoare proveniţi din judeţul Mureş, care comercializează produse proprii (44 amplasamente), tragerea la sorţi fiind programată pentru 22 februarie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite