Târgu-Mureş: I-a smuls lanţul de aur de la gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 78 de ani din Târgu-Mureş a fost tâlhărită în propria curte. Hoţul i-a smuls de la gât un lănţişor de aur. 

În urmă cu două săptămâni suspectul pătrunsese în casa femeii pentru a efectua o serie de lucrări la schimbarea jgheaburilor casei. Atunci acesta i-a furat mureşencei aproixmativ 2.000 de lei.

Văzând că a scăpat nepedepsit, bărbatul s-a reântors ieri la casa victimei. Gâsind-o pe femeie în curtea casei, acesta i-a smuls pur şi simplu lănţişorul de aur de la gât. Femaia a alertat poliţia, iar suspectul a fost reţinut la scurt timp.Valorea prejudiciului este de aproximativ 3.000 de lei.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 ani, domiciliat în municipiul Târgu- Mureş, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul întrunirii elementelor constitutive ale infracţiunilor de furt şi tâlhărie", a precizat subcomisarul Tiberiu Comşa din cadrul IPJ Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite