Târgu-Mureş:Hohote de râs la Stand up in the City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto RADU ROŞCA
Foto RADU ROŞCA

Cunoscuţii umorişti Vio, Costel şi Teo au stârnit aseară hohote de râs în clubul Jazz&Blues, în cadrul turneului „Stand up in the City”.

A fost pentru a doua oară în mai puţin de jumătate de an în care întreaga „trupă Deko” a fost prezentă în Târgu-Mureş, iar publicul a fost impresionat de faptul că materialul umoristic a diferit total faţă de cel de câteva luni în urmă. „Nu mă aşteptam ca reprezentaţia să fie atât de bună şi în nici un caz nu credeam că băieţii vor veni cu glume complet noi. Încerc pe cât posibil să le urmăresc show-urile celor de la Deko atunci când ei ajung în Târgu-Mureş, pentru că seamănă foarte mult ca stil cu umoriştii de afară. Abia aştept să se întoarcă aici, în special Costel, care e preferatul meu”, ne-a declarat Daniel Blaga, 25 de ani, spectator la stand-up.


Umor fără perdea


Începând cu ora 21.30, pe ritmurile de hiphop mixate de DJ Sauce au urcat pe scenă, rând pe rând, cei trei comedianţi, care au oferit un spectacol de umor necenzurat mureşenilor prezenţi în localul de pe strada Sinaia. Băieţii au abordat teme diverse, de la relaţiile de cuplu şi diferenţele dintre sexe, la amintirile din vremea liceului. „Ca de obicei, la Târgu-Mureş ne-am simţit foarte bine, pentru că oamenii de aici sunt deschişi şi apreciază stilul nostru. Pentru mine, e foarte dificil să urc pe scenă după Costel, pentru că toată lumea îl iubeşte. Toţi bărbaţii din public vor să-i ofere bere, iar femeile să-l alăpteze ca pe un bebeluş”, a declarat Claudiu „Teo” Teohari.

La Stand up in the City au asistat în jur de 200 de persoane, 5 dintre aceştia beneficiind de invitaţii primite din partea redacţiei de Târgu-Mureş a Adevărului de Seară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite