Târgu-Mureş: Gravidă suspectă de A/H1N1 a decedat la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pacientă de 38 de ani din judeţul Covasna a fost adusă de urgenţă la Târgu-Mureş după ce a suferit o operaţie de cezariană.Pacienta a decedat ieri dimineaţă, iar medicii legişti aşteaptă analizele care să confirme sau să infirme prezenţa virusului A/H1N1.


Pacienta a fost adusă în Clinica de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş şi internată după o operaţie de cezariană suferită în Covasna. Ieri dimineaţă însă pacienta a decedat, fiind transportată la Institutul de Medicină Legală pentru efectuartea autopsiei.

Potrivit doctorului Hecser Laszlo, şeful Institutului de Medicină Legală din Târgu-Mureş, pacientei i s-au recoltat probe ce au fost trimise la Bucureşti pentru stabilirea infecţiei cu virusul A/H1N1.

"Am trimis probe la Bucureşti pentrua stabili dacă era infectată cu virusul A/H1N1. Acum urmează să vină aparţinătorii şi să primim ordonanţă de la poliţie pentru a putea efectua autopsia. La autopsie este aşteptat şi dr. Szabo Bela, şeful Clinici de Obstetrică Ginecologie din cadrul SCJU Târgu-Mureş", a spus dr. Hecser.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite