Târgu-Mureş: Gorillaz Sound System va „rupe” scena Peninsulei în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorillaz Sound System vor concerta la Peninsula în a doua seară a festivalului, pe 27 august, când figurinele animate îşi prezintă pe scenă show-ul vizual unic. Timp de o oră jumate dj-show-ul construit în primul rând pe repertoriul celor de la Gorillaz va prinde viaţă şi datorită elementelor grafice foarte „pop", sub îndrumarea VJ-ilor G.S.S.  

Aşa cum ne-a obişnuit, Festivalul Peninsula va aduce pe malul Mureşului cele mai tari formaţii şi cei mai cunoscuţi artişti care au călcat vreodată pe pământ transilvan. Organizatorii au anunţat ieri încă unul din headliner-ii celui mai mare festival de muzică din Ardeal, care li se va alătura celor de la Korn, Ska-P, Above&Beyond sau Noisia pe cele patru scene ale Peninsulei: Gorillaz Sound System (G.S.S. n.r.).

În premieră în România, trupa de DJ promovează încă din 2008 muzica celor de la Gorillaz, una dintre cele mai cunoscute formaţii de muzică alternativă din lume. „Liderul cunoscutei trupe britanice Blur, Damon Albarn, şi graficianul Jamie Hewlett au dat naştere în 1998 unei trupe virtuale care a dobândit în scurt timp faima la nivel mondial: Gorillaz. Ei sunt cei care au scos în ultimii zece ani megahituri care au două ingrediente: muzică inteligentă şi texte nebune. Ulterior apariţiei Gorillaz, cu discurile în braţe şi căştile pe urechi, a venit Gorillaz Sound System, o experienţă audio-vizuală de prim rang. G.S.S. garantează o petrecere cu ritmuri menite să anime participanţii şi efecte vizuale fascinante la Peninsula”, ne-a declarat Camelia Sisko, director de PR al Festivalului.

Show pe 27 august


Cu alte cuvinte, în 27 august, G.S.S. va răspândi prin intermediul unor producţii animate, de o înaltă calitate vizuală, mesajul lui 2D, Murdoc Niccals, Noodle şi Russell (membrii trupei Gorillaz n.r.). Producţia britanică a DJ-ilor, percuţioniştilor, a celor doi MC şi VJ are drept punct central muzica celor de la Gorillaz, dar nu este exclus ca la Peninsula să apară în mix şi refrenuri Led Zeppelin sau riff-uri AC/DC. â

Vestea că G.S.S. va face show la Peninsula i-a încântat pe fani, care, pe site-ul Festivalului spun la unison că vor fi “peninsulari” la finele lui august. “Festivalul ăsta îţi provoacă dependenţă şi are ceva anume ce nu poţi explica în cuvinte sau înţelege, decât dacă participi. Odată cu Gorillaz Sound System abia aştept Peninsula! Nu mai rezist până în august!”, a comentat userul Ovidiu pe www.peninsula.ro.

Revine Parov Stelar!

După ce anul trecut s-au bucurat de un succes imens în rândul fanilor muzicii prezenţi la Peninsula, organizatorii de la Sziget Management au decis să recheme trupa Parov Stelar şi la ediţia de anul acesta. Austriecii vor urca pe scenă în aceeaşi seară cu Gorillaz Sound System, adică în data de 27 august.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite