Târgu-Mureş:Goluri multe pentru juniorii FCM-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goluri multe la juniori
Goluri multe la juniori

Weekendul proaspăt încheiat a fost marcat de partidele de fotbal ale juniorilor de la FCM Târgu-Mureş. Vă prezentăm rezultatele micuţilor, care au suferit doar două înfrângeri şi au înscris 13 goluri în meciurile disputate.

În etapa a XV-a a campionatului juniorilor A, FC Municipal Târgu-Mureş (antrenor Marius Olaru n.r.) a câştigat cu 3-0 prin neprezentare în faţa lui CSS Sfântu Gheorghe, după ce joi cedase cu acelaşi scor, în deplasare, împotriva lui Interstar Sibiu, în cadrul rundei a XIV-a.

În competitia similară a juniorilor B, FCM (antrenor Nicolae Ghira n.r.) a obţinut două victorii: 2-0, joi, cu Interstar Sibiu şi 5-1, sâmbătă, cu CSS Sfântu Gheorghe.

Înfrângere usturătoare pentru grupa juniorilor C (antrenor Szollosi Laszlo n.r.), 1-9 cu Kinder Sângeorgiu de Mureş, într-un meci din runda a XVIII-a.

La juniori E, FC Municipal Târgu-Mureş (antrenor Lucian Moldovan n.r.) a câştigat, in etapa a XX-a, cu scorul de 5-1 în faţa celor de la CS Mobila Sovata.

La juniori F, grupa antrenorului Dorel Stian a obţinut o victorie, 3-1, cu FC Gorneşti şi a suferit o înfrângere, 0-3, cu Junior Târgu-Mureş, în cadrul etapei a IV-a.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite