Târgu-Mureş:Fostul primar din Voiniceni, victima unei tâlhării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Augustin Togănel, după atacul violent
Augustin Togănel, după atacul violent

Fostul primar al localităţii Voiniceni a fost victima unei tâlhării sâmbătă noapte. Augustin Togănel şi soţia acestuia, Mina, au fost atacaţi de trei indivizi mascaţi, care au pătruns în casa lor în timpul nopţii.

ea. Pe mine au încercat să mă sufoce, în timp ce pe soţul meu l-au bătut cu bestialitate. Nu credeam că voi scăpa cu viaţă, dar am reuşit să-l împing pe cel care mă strângea, iar cu ultimele puteri am fugit din casă şi mi-am anunţat vecinii să vină în ajutor. Totul a durat aproape o jumătate de oră, timp în care hoţii au furat tot ce-au găsit mai valoros, nu aş putea face o estimare exactă”, ne-a declarat Mina Togănel, care ne-a descris astfel momentele de groază prin care a trecut în momentul atacului. Fostul primar al localităţii mureşene a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, unde a primit îngrijiri în urma rănilor provocate de atacatori şi a fost externat în decursul acestei dimineţi.


Cerc de suspecţi


Poliţia a început cercetările şi a alcătuit deja un cerc de suspecţi care urmează să fie reţinuţi după ce vor fi adunate mai multe dovezi care să îi incrimineze. „Exista deja un cerc de suspecţi, iar dacă aceştia vor fi prinşi şi acuzaţi vor fi pedepsiţi cu închisoarea. În momentul de faţă cercetările continuă. Cei trei indivizi mascaţi au forţat uşa acces a locuinţei şi au năvălit peste cei doi bătrâni. I-au imobilizat şi bătut, după care le-au luat bani, bijuterii şi chiar obiecte de îmbrăcăminte. Au sustras în jur de 2.500 de lei, după care s-au făcut nevăzuţi”, ne-a declarat Livia Popa, putrtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite