Târgu-Mureş: Primarul Dorin Florea supărat pe ministrul Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Dorin Florea este supărat foc pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu. Motivul este refuzul ministrului de a răspunde la solicitarea primăriei cu privire la mutarea Penitenciarului la periferia oraşului.

Potrivit edilului, ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu nu a rezolvat nici până astăzi problema mutării Penitenciarului din centrul oraşului, motiv pentru care a discutat această chestiune chiar cu primul ministru.

"L-am prins azi pe Boc la telefon pentru a clarifica problema Penitenciarului. I-am spus să-i ceară astăzi în şedinţa de Guvern ministrului Justiţiei o rezolvarea a problemei. E inacceptabil să nu avem încă o soluţie", a spus Florea.

Potrivit primarului, municipiul a fost de accord să ofere Ministerului Justiţiei un teren în cartierul Unirii pentru a muta Penitenciarul la periferia oraşului, conform normelor europene. Ministrul Justiţiei nu a răspuns însă solicitărilor autorităţilor mureşene.

"Sunt foarte supărat pe ministrul Justiţiei. Dacă nu-i capabil să-şi conducă penitenciarele, să le treacă pentru o perioadă la Ministerul de Interne. Noi le-am oferit un  teren la schimb, gratis. Nu-i normal să ai puşcărie în centrul oraşului", a spus Florea.

Ce vrea să facă primăria în actualul Penitenciar, aflaţi din Adevărul de Seară.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite