Târgu-Mureş: Filme premiate la Râciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de film "SPS Talent Camp", desfăşurat timp de trei zile la Râciu şi-a desemnat aseară câştigătorii.

În competiţie s-au înscris 43 de scurtmetraje, iar juriul a accordate patru premii, constând în voucere valabile în diferite magazine.

Citiţi şi: Stagiunea de vară continuă în Vama Veche cu piesa de teatru „Mănâncă-ţi aproapele"

Premiul publicului a fost obţinut de filmul "Mut", în regia Anei Maria Comănescu. Cel mai bun film de animaţie a fost desemnat scurtemtrajul "Upload", în regia Andreei Mironiuc. Cel mai bun film documentar a fost  "Liftier autorizat", în regia Cristian Corduneanu, iar la categoria cel mai bun film de ficţiune a fos aleasă pelicula "Alexandru".

Premiul cel mare al festivalului, constând ântr-o excursie pentru două persoane la Malta a fost obţinut de Oana Cătălina Gheorghiu pentru filmul "Obiceiuri proaste".

Pe parcursul celor trei zile de festival tinerii sosiţi la Râciu au avut parte şi de spectacole de teatru, susţinute dev actorii Teatrului 74, precum şi de workshop-uri susţinute de diferiţi actori şi regizori.

Juriul a accordat un premiu special echipei de voluntari din cadrul proiectului "Let's Do It Romania", care a fost prezentă la festival, pentru a promova protecţia mediului, dar şi evenimentul din 25 septembrie, când zeci  de tineri vor curăţa întreaga ţară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite