Târgu-Mureş:FCM a ratat victoria în ultima secundă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FCM Târgu-Mureş a terminat scor 1-1 partida disputată pe Stadionul Municipal din Oradea în compania formaţiei FC Bihor.Echipa antrenată de Cosmin Bodea a deschis scorul prin Ciprian Prodan ( în minutul 69 n.r.), însă gazdele au egalat în al treilea minut de prelungiri, prin Tânc.

Mureşenii au controlat jocul dar nu au reuşit să deschidă scorul decât abia în minutul 69. Un minut mai târziu, acelaşi Prodan a avut şansa lui 2-0, dar portarul advers a reţinut şutul său de la 18 metri. FCM s-a retras apoi în defensivă, fapt de care au profitat orădenii care au obţinut un punct mare în lupta pentru evitarea retrogradării în divizia a treia.Portarul FCM-ului, Dănălache, a scăpat o minge uşoară printre degete şi, nemarcat la 5 metri, Andrei Ţânc a împins mingea în poartă.

După 23 de etape clasamentul în Seria a II-a a Ligii a II- este condus de Târgu Mureş, care are 44 de puncte. Echipa lui Bodea este urmată de FC Argeş (42 de puncte), UTA (41 de puncte), Mioveni (41 de puncte) şi U Cluj (39 de puncte).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite