Târgu-Mureş: FCM joacă diseară cu Victoria Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa mureşeană va juca diseară pe stadionul buzoian foto Arhivă
Echipa mureşeană va juca diseară pe stadionul buzoian foto Arhivă

Echipa de fotbal FC Muncipal Târgu-Mureş va întâlni în această seară echipa Victoria Brăneşti pe stadionul echipei buzoiene Gloria. Partida face parte din etapa a X-a a Ligii I la fotbal.

Fotbaliştii mureşeni vor întâlini diseară de la ora 20.30 echipa Victoria Brăneşti. Potrivit antrenorului FCM, Ioan Ovidiu Sabău, meciul va fi unul greu. 

"Vom întâlni o echipă care are acelaşi obiectiv, salvarea de la retrogradare. Victoria a obţinut câteva rezultate bune, cu Pandurii, Craiova şi a pierdut destul de greu şi la CFR Cluj. Va fi un meci greu, dar sper ca jucătorii să fie la fel de motivaţi ca în partidele cu Mediaş şi CFR. Dacă avem o stare de spirit bună, putem pune probleme oricărei formaţii din Liga 1. Nu pot să văd în teren o echipă ca şi în jocul cu Universitatea Craiova. Nu vreau să văd jucători care nu luptă. Dacă mă supără ceva, mă supără atitudinea lor. Toţi componenţii lotului trebuie să iasă cu fruntea sus de pe teren, la finalul fiecărui joc", a precizat antrenorul într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei.

Partida Victoria Brăneşti - FC Municipal Tîrgu-Mureş va fi transmisă în direct pe GSP TV.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite