Târgu-Mureş:Excursie de vis în Turcia pentru mureşenii microbişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puteţi vizita exoticul Istanbul şi totodată să îi susţineţi pe băieţii lui Răzvan Lucescu la meciul amical din 11 august. Biletele se obţin exclusiv online, iar preţul acestora variază, în funcţie de poziţionarea în stadion, între 7 şi 18 euro.

Echipa naţională a României va susţine în data de 11 august, de la ora 21.00, un meci amical în compania formaţiei similare a Turciei, pe stadionul Şükrü Saracoğlu din Istanbul. Meciul va reprezenta un bun prilej pentru mureşenii care iubesc fotbalul şi totodată intenţionează să îşi petreacă într-un loc exotic concediul de vară, cunoscut fiind faptul că Turcia, alături de Grecia, reprezintă destinaţii exotice şi totodată preferate de mureşenii care îşi doresc să petreacă un concediu de vis în afara ţării. „E binecunoscut faptul că românii pleacă în concedii în Grecia şi Turcia, în special vara. Destinaţiile preferate din Turcia sunt Istanbul, Antalya şi Kuşadasi, iar preţurile variază în funcţie de data rezervării, locaţia aleasă pentru cazare şi modalitatea de transport. Clienţii sunt cei care pot opta pentru meciul de fotbal, iar noi le putem rezerva bilete, la cererea acestora”, ne-a declarat Călin Pop, de la agenţia de turism DP Tours.

În săptămâna premergătoare meciului, 4-12 august, ofertele pentru Istanbul, cu autocarul, variază între 150 şi 300 de euro, cu autocarul. La Cardinal Travel, cu 150 de euro vi se asigură transportul, cazarea în Hotelul ANT, de trei stele, plus patru zile de cazare cu micul dejun inclus. Oferta e valabilă pentru grupuri de minim 25 de persoane. Puteţi opta şi pentru un sejur scurt, cu avionul, pe durata weekendului, între 9 şi 12 august. Acestea variază între 199 şi 300 de euro. De exemplu, la GoTravel, un sezul cu doua nopi de cazare la Hotel Grand Ons, de trei stele, cu preţul biletului de avion şi a taxelor de aeroport incluse, plus mic dejun asigurat, costă 199 de euro.

Bilete online la meci

Cele 3.000 de bilete disponibile în momentul de faţă pentru suporterii români (500 de categoria 1 şi 2500 la peluza, categoria 3 n.r.) pot fi rezervate online, de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, partener oficial al FRF. Pentru efectuarea unei rezervări, românii trebuie să completeze un formular online de pe site-ul biletefotbalonline.ro în care să îşi noteze datele personale de contact şi numărul de bilete dorite (suporterii români pot rezerva maxim 4 bilete fiecare n.r.).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite