Târgu-Mureş: "Excursie culinară" în jurul lumii în complexul Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul "Weekend" va fi mâine de la ora 12.00 gazda unei "excursii culinare" în jurul lumii, dar şi a numeroase concursuri distractive.

Evenimentul este organizat de voluntarii AIESEC Târgu-Mureş şi poartă numele de "Global Village". În cadrul manifestărilor, voluntarii veniţi din Brazilia, Egipt, Portugalia, Polonia, Georgia, Hong Kong, Taiwan, Bulgaria sau China vor prezenta curioşilor o serie de preparate culinare din bucătăria tradiţională a fiecărui stat. Pofticioşii vor putea gusta din bunătăţile preparate.  Cei mai curajoşi vor putea participa la concursurile de pictură pe faţă, de cultură generală şi de aruncări la ţintă, pregătite de organizatori.

Seara se va încheia în clubul Insomnia Caffe din Piaţa Teatrului, unde de la ora 20.00 vor avea loc demonstraţii de dans, defilare în costume tradiţionale şi un concurs de karaoke.

Global Village face parte din seria evenimentelor din cadrul proiectului „Dezvoltare durabilã pentru comunitate”, ce se va desfăşura în perioada 15 iulie -15 septembrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite