Târgu-Mureş:Emoţii şi aplauze la preselecţia pentru „Megastar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgumureşenii talentaţi în ale cântatului s-au străduit să-i impresioneze pe cei din juriul de la „Megastar” (concurs organizat de o televiziune maghiară n.r.), cu melodii care mai de care mai spectaculoase.

La preselecţie s-au înscris 20 de tineri care au fost răsplătiţi cu aplauze din partea spectatorilor prezenţi la concertul ad-hoc din Cetatea Medievală. 

Televiziunea TV 2 a început preselecţia pentru concursul „Megastar” în luna ianuarie şi va continua până în septembrie. Pentru că anul trecut printre cei zece concurenţi am avut şi doi români, am decis să extindem preselecţia şi în afara graniţelor Ungariei. Astfel, am decis să căutăm talente în Slovacia, Serbia şi România. Am ales oraşul Târgu-Mureş pentru că am aflat că aici există o populaţie maghiară numeroasă”, a precizat Till Attila , moderatorul concursului „Megastar”. Autorităţile locale s-au arătat foarte receptive la iniţiativa televiziunii maghiare. „Ne bucurăm că au ales Târgu-Mureşul pentru desfăşurarea preselecţiei şi sperăm ca prezenţa mureşenilor la eveniment să fie cât mai mare”, a precizat Csegzi Sandor, viceprimarul municipiului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite