Târgu-Mureş: Elefanţi, şerpi şi aligatori în parcarea de la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii sunt aşteptaţi la circ
Copiii sunt aşteptaţi la circ

Circul Gartnet va fi prezent până în 5 aprilie în parcarea din faţa Promenada Mall şi va prezenta zilnic câte două spectacole.

Circul Gartner aduce în faţa publicului mureşean circa 35 de animale, dintre care doi elefanţi, zebre, cămile, dromaderi, şerpi, lame, crocodili, precum şi o broască ţestoasă de 50 de kilograme.

"Atracţia spectacolului sunt elefanţii circului, două female care sunt de 35 de ani cu noi şi au devenit o parte din familie. Copiii vor putea să se plimbe cu elefantul şi cu poneii în pauza spectacolului, iar părinţii pot fotografia sau filma momentul. De asemnea, vizitatorii vor putea vedea un şarpe anaconda care are 5 metri şi un aligator de 3 metri", spune Robert Gartner, administratorul circului.

În cadrul spectacolului, publicul va putea vedea numere de acrobaţie aeriană şi de jonglerie. Circul Gartner va fi prezent în parcarea de la Promenada Mall până în 5 aprilie, având zilnic două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi 18.30.

Biletul costă 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi. "Am împărţit însă 25.000 de bilete în şcolile din oraş, iar cine vine cu acel bilet intră gratis, dacă e însoţit de un plătitor de bilet, fie copil sau adult", a precizat administratorul. Circul Gartner are 600 de locuri pentru public.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite