Târgu-Mureş:Dublă lansare de albume rap în clubul Bizzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumicu şi Ais The Chef îşi vor lansa noile albume în cadrul unui eveniment piperat cu ritmuri de hip-hop. Alături de cei doi artişti vor urca pe scenă DJ de rap, precum Instru, Necs şi Twist, iar petrecerea va dura până sâmbătă dimineaţă.

Iubitorii muzicii rap şi a stilului hip-hop vor avea parte de o noapte de neuitat în clubul Bizzare situat în pasajul subteran din zona Complexului Luxor.

De la ora 22.00 şi până a doua zi la 6.00 dimineaţa, artişti de rap din Transilvania, precum şi DJ din Târgu-Mureş ai aceluiaşi stil vor sărbători lansarea a două noi produse muzicale pe piaţa din România. Clujenii Cumicu şi Ais The Chef vor lansa albumele „Un nenorocit”, respectiv „E pericoloso sporgersi”, iar evenimentul va fi marcat cu sesiuni de autografe, multă bere şi muzică rap de calitate.

Cumicu, pe numele său adevărat Raul Giurgiu, este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din Transilvania şi un fost premiant la concursuri naţionale de poezie. Produsul discografic ce va fi lansat diseară este cel de-al treilea din cariera de aproape 9 ani a tânărului originar din Cluj-Napoca. „Un nenorocit” conţine 23 de piese, dintre care amintim „Ghetto Technica”, „Vorbele rănesc adânc” sau „Din plăcere”, ultima fiind realizată în colaborare cu Rimaru, fostul component al trupei RACLA.

„E pericoloso sporgersi”, albumul lui Ais The Chef, conţine 17 track-uri, precum „Codul lui Ais” sau „Antisuperficial”. „Am ales acest nume pentru că m-a atras ideea de când am văzut inscripţia în vagoanele CFR. Reprezintă ideea de a-ţi depăşi limita şi condiţia, desigur cu riscurile ce le implică, pe care le stabileşte fiecare om în parte”, declară artistul. Albumele celor doi pot fi downloadate gratuit pe internet, dar vor putea fi cumpărate de pasionaţii genului, cu 15 lei bucata. După concertele de lansare va urma un after-party cu DJ-ii Instru, Necs şi Twist, care va dura până dimineaţa. Biletele de intrare la eveniment costă 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite