Târgu-Mureş: Două minore violate în cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat
Tânărul a fost arestat

Clipe de coşmar pentru două fete de 12, respectiv 16 ani, care se îndreptau spre Sovata împreună cu un prieten. Cei trei au făcut autostopul, iar pe drum cele două fete au fost violate de către trei indivizi necunoscuţi. Violatorii au fost reţinuţi de către poliţişti şi au fost arestaţi preventiv.

Două minore din judeţul Mureş, de 12, respectiv 16 ani, au fost violate vineri noaptea în cimitirul comunei Maia de către trei indivizi. Fetele, una din Sângeorgiu de Pădure şi cealaltă din Sovata, vroiau să se îndrepte, împreună cu un prieten al lor către Sovata. Cei trei au aşteptat un maxi taxi, dar între timp s-au hotărât să facă a însă s-au decis să meargă cu un individ, care s-a oferit să-i ducă cu maşina.

Violate de trei necunoscuţi

Nenorocirea s-a întâmplat când şoferul autoturismului a spus că trebuie să se abată puţin de la traseu, dar că cei trei vor ajunge cu siguranţă la Sovata. Acesta a oprit în satul Maia, comuna Bereni la o casă, lăsându-i acolo, spunând că se va întoarce. După câteva minute tinerii s-au hotărât să plece pe jos. Între timp, trei indivizi le-au racolat pe fete şi le-au dus în cimitir, unde le-au forţat să întreţină relaţii sexuale, în timp ce pe prietenul lor l-au ameninţat cu moartea dacă va sufla o vorbă. Când au scăpat de agresori, fetele au fugit într-un sufglet la poliţie şi au povestit clipele de groază prin acre au trecut.

Violatori prinşi

Cercetările au fost preluate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, reuşindu-se la scurt timp identificarea suspecţilor în cazul infracţiunii de viol.

"În urma anchetei, au fost identificaţi trei suspecţi, M.M., de 21 ani cu domiciliul în comuna Cornetu, judeţul Ilfov, T.E. de 23 ani şi T.G. de 19 ani din Târgu-Mureş. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, iar ieri au fost prezentaţi Tribunalului Mureş care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cei trei riscă cel puţin un an de închisoare pentru infracţiunea de viol, în funcţie de gravitatea faptei constatate de instanţele judecătoreşti", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.





Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite