Târgu-Mureş: Dorin Florea salută alegerea primarilor din primul tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Dorin Florea salută adoptarea de către Camera Deputaţilor a legii privind alegerea primarilor dintr-un singur tur. Potrivit edilului legea este justificată şi se datorează dezinteresului alegătorilor pentru politică. 


Legea privind alegerea primarilor într-un tur de scrutin a fost adoptată astăzi de Camera Deputaţilor, care este forul decizional, cu 174 de voturi "pentru", 110 voturi "împotrivă" şi 3 abţineri.

Primarul Dorin Florea a salutat decizia. „Probabil s-a ţinut cont de faptul că lumea nu se prezintă la vot, este un dezinteres. S-a dorit motivarea  alegătorilor să meargă şi să tranşeze lucrurile din primul tur, pentru că dacă nu urmează iar campanie şi lucrurile se lungesc. Este o reţinere a oamenilor faţă de politic, pentru că în urmă cu trei ani au fost vreo trei sau patru rânduri de alegeri", a spus primarul.

Potrivit edilului, târgumureşenii au votat mereu din primul tur. "La Târgu-Mureş i-am rugat pe târgumureşeni să vină o dată la patru ani şi să tranşeze lucrurile direct, iar ei au fost în avampremieră pentru că au votat întotdeauna din primul tur. De accea eu încerc să fiu mult mai exigent şi mai implicat pentru că ştiu că dorinţa cu care ei m-au votat e şi dorinţa mea de a face treabă şi ceea ce ei aşteaptă. Primarul trebuie să-şi facă treabă. Rog cetăţenii să fie informaţi pentru a fi judecat corect, pentru că asta e cea mai mare linişte pentru mine. Îmi doresc să continui ceea ce mi-a fost un stil de viaţă”, a spus Dorin Florea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite