Târgu-Mureş: Donaţii pentru copiii cu sindrom Down

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii pot dona bani pentru copiii cu sindromul Down
Mureşenii pot dona bani pentru copiii cu sindromul Down

21 Martie este Ziua Mondială a Sindromului Down şi va fi marcată la Târgu-Mureş printr-un spectacol de teatru intitulat „Copilul din spatele ochilor”, care va fi pus în scenă în Sala mică a Palatului Culturii în această seară de la ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Down Mureş, în colaborare cu Asociaţia Culturală Actus Dramatikus şi Consiliul Judeţean Mureş şi are ca scop sensibilizarea populaţiei cu privire la persoanele care suferă de Sindromul Down.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii mureşeni Ivona Szabo, Cristian Dan, Anna Gal, Maria Roiban. „Copilul din spatele ochilor” prezintă drama unei mame al cărei copil suferă de această boală genetică incurabilă. Intrarea la spectacol este gratuită, spectatorii putând face donaţii pentru sprijinirea activităţilor Asociaţiei Down Mureş.

În plus, dacă doriţi să efectuaţi diverse donaţii în lei sau valută pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Down aveţi la dispoziţie conturile IBAN Lei RO24 BTRL 0270 1205 1972 13XX şi IBAN Euro: RO70 BTRL 0270 4205 1972 13XX.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite