Târgu-Mureş: Au dat 12.000 de euro să nu ia bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti foto Arhivă
Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti foto Arhivă

Poliţiştii mureşeni au reţinut doi indivizi care timp de doi ani au şantajat o familie, ameninţând-o cu acte de violenţă. Cei doi au pretins de la aceştia suma de aproximativ 12.000 de euro.

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Mureş cu sprijinul D.G.I.P.I. şi în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au reuşit identificarea şi prinderea unui tânăr de 27 ani, domiciliat în Târgu-Mureş, care în perioada 2008-2010 a ameninţat cu acte de violenţă o familie, pretinzând şi obţinând de la membri acesteia, suma de aproximativ 12.000 Euro.

Tânărul a fost prins în flagrant în momentul în care primea de la partea vătămată suma de 200 Euro şi 600 lei.

"De asemenea a fost identificat şi un alt individ de 31 ani, din Târgu-Mureş, care l-a sprijinit pe cel de 27 de ani în vederea obţinerii sumelor de bani, participând în mod direct la săvârşirea infracţiunii de şantaj. Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore pentru şantaj, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Târgu-Mureş cu propunere de arestare preventivă", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite