Târgu-Mureş: Un şofer vitezoman şi-a omorât doi prieteni într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au murit aseară într-un grav accident de circulaţie foto Arhivă
Doi tineri au murit aseară într-un grav accident de circulaţie foto Arhivă

Aseară, cei doi erau într-o maşină condusă cu viteză excesivă de un prieten de-al lor de 21 de ani, care avea permis doar de două luni. Acesta din urmă a scăpat cu răni uşoare.

Tânărul şofer a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 17 ani, a decedat pe loc, iar al doilea băiat, care stătea în spate, a murit pe masa de operaţie.

"Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă a şoferului, un tânăr care obţinuse permisul auto abia de două luni. În maşină se aflau trei tineri, şoferul de 21 de ani şi doi pasageri de 17 ani.  Şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Pasagerul din dreapta a murit pe loc, iar cel din spate a fost transportat de urgenţă la spital cu ajutorul elicopterului SMURD", a precizat Flavius Danciu, şef Birou Rutieră din cadrul Poliţiei Regin. Deşi a ajuns urgent la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr. Şoferul a scăpat coar cu câteva răni, însă este în stare de şoc după ce şi-a omorât cei doi prieteni.

Cei trei tineri băieţi erau din comuna Batoş şi mergeau spre localitatea Monor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite