Târgu-Mureş:Distracţie de iarnă pe pârtiile din mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sport pe pârtiile mureşene
Sport pe pârtiile mureşene

Mureşenii încă se pot bucura de iarnă pe pârtiile din judeţ. Atât la Sovata, cât şi la Platoul Corneşti, distracţia pe schiuri, sănii sau pe colaci de cauciuc este garantată.

În ciuda temperaturilor ridicate din ultimele zile, pârtiile de schi şi sanie din judeţ sunt pregătite pentru amatorii sporturilor de iarnă. Nimic nu e mai relaxant după o săptămână grea la servici decât o zi sau o seară petrecută în zăpadă, alături de cei dragi. Pârtia de la Sovata îi va atrage pe cei care practică sporturile de iarnă în micuţul orăşel de munte aflat la doar 60 de kilometri de Târgu-Mureş. Staţiunea dispune de două pârtii de schi şi sanie, menite să asigure distracţia tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă. Pârtia principală, Aluniş, a cărei distanţă este de 1.100 de metri, este de dificultate medie şi a fost creată pentru adulţi. Pârtia Aluniş 2, destinată începătorilor şi copiilor, are o lungime de 300 de metri.


Cu sania la Platoul Corneşti


Amatorii de schi, săniuş sau tubing pot urca la Platoul Corneşti (cel mai înalt punct al oraşului n.r.), unde au la dispoziţie o pârtie de aproximativ 300 de metri prevăzută cu o rampă de lansare supraînălţată pentru creşterea vitezei. Pârtia de la Platou este destinată în special copiilor şi este dotată cu o telesanie, pentru cei care vor să urce mai repede în vârf. Urcarea cu telesania costă 1 leu, la fel ca şi închirierea colacilor de cauciuc pentru practicarea tubingului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite