Târgu-Mureş:Distracţie cu arme pentru studenţi, la baza ASA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Sesiunii de Paintball se vor duela pentru premii consistente studenţii care doresc să scape de stresul sesiunii de vară. Mâine şi poimâine vor avea loc „meciurile” de paintball din cadrul ediţiei a doua a Sesiunii, singura manifestare de acest gen organizată la Târgu-Mureş.

Odată cu începutul sesiunii de vară în universităţile mureşene, studenţii pot uita de stres în cadrul ineditei Sesiuni de Paintball care va avea loc în acest sfârşit de săptămână la fosta bază ASA din complexul de agrement Mureşul. „Scopul manifestării este acela de a promova paintball-ul în oraşul nostru şi, desigur, de a-i distra pe studenţii motivaţi de setea adrenalină. Sperăm să se creeze astfel o mişcare de amploare la nivel local. În viitor, sperăm să înfiinţăm primul club de paintball din Târgu-Mureş”, ne-a declarat Relu Tătar, organizator al Sesiunii, alături de AIESEC şi Asociaţia Studcard.

Scăpaţi de stresul sesiunii

Sunt aşteptaţi să participe studenţi grupaţi în echipe de câte patru, plus o rezervă, care vor primi arme de paintball şi câte 100 de bile de vopsea. În total vor avea loc 16 meciuri, care vor începe la ora 11.00 şi se vor disputa în sistem eliminatoriu. Mâine vor avea loc meciurile în urma cărora vor fi stabilite echipele finaliste, urmând ca duminică să aibe loc finala mică şi cea mare. „Cei care vor captura steagul înfipt în centrul spaţiului de joacă şi îl vor duce în terenul lor vor câştiga meciul. Cine va fi împuşcat, iese din joc. Spectatorii care vor asista la întrecere vor fi protejaţi de o plasă specială, astfel încât totul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă totală. Va fi un show pe cinste, care îi va amuza atât pe luptători, cât şi pe simplii spectatori”, a completat Relu Tătar.

Premii de 1.000 de euro


Studenţii care doresc să participe la Sesiunea de Paintball o pot face la sediul AIESEC Mureş (str Livezeni nr 69, sala C16 n.r.) sau la Studcard Mureş (holul Casei de Cultură Mihai Eminescu n.r.). Taxa de participare la turneu este de 15 lei sau 10 lei pentru membrii Asociaţiei Studcard Mureş. Premiile constau în produse, cum ar fi tichete cadou la Mureş Mall, abonamente la Festivalul Peninsula, intrări la centrele Spa din oraş, medalii, tricouri, rechizite şcolare şi produse electronice. În plus, câştigătorii vor primi o maşină timp de 24 de ore, închiriată gratis de la un dealer autorizat din Târgu-Mureş. Valoarea totală a premiilor este de peste 1.000 de euro, deşi cel mai important câştig al tuturor participanţilor va fi distracţia.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite