Târgu-Mureş:Distracţie cât cuprinde pe pârtiile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile abundente din ultima perioadă vor atrage sute de mureşeni pe pârtia de schi de la Sovata. În Târgu-Mureş, la Platoul Corneşti, distracţia e garantată pe schiuri, sănii sau pe colacii de cauciuc.

Pârtia de la Sovata va fi principalul punct de atracţie pentru iubitorii sporturilor de iarnă în acest sfârşit de săptămână. Administratorii pârtiei Aluniş aşteaptă în jur de o mie de turişti în acest weekend, un record pentru începutul de an. Staţiunea dispune de două pârtii pentru toate vârstele. Pârtia Aluniş, concepută pentru adulţi, este de dificultate medie şi se întinde pe 1.100 de metri. Pârtia Aluniş 2, pentru începători şi copii, are o lungime de 300 de metri. Administratorii pârtiei din Sovata pun la dispoziţia tuturor celor care doresc, schiuri care pot fi închiriate timp de 24 de ore cu 25 de lei. Pârtia e dotată şi cu telescaun, care costă 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.


Cu sania la Platou


Mureşenii care doresc să se distreze pe zăpadă pot opta pentru ore întregi de schi, săniuş sau tubing pe pârtia de la Platoul Corneşti. În cel mai înalt punct al Târgu-Mureşului, localnicii de toate vârstele au la dispoziţie o pârtie de aproximativ 300 de metri prevăzută cu o rampă de lansare supraînălţată pentru creşterea vitezei. Pârtia este dotată cu o telesanie, pentru cei care vor să urce mai repede în vârf. Urcarea cu acest dispozitiv costă 1 leu, la fel ca şi închirierea colacilor de cauciuc pentru practicarea tubingului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite