Târgu-Mureş:Distracţie cât cuprinde, după concerte, la Peninsula Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile din cadrul Park-ului vor fi orientate spre cei între 16 şi 35 de ani şi adaptate condiţiilor speciale ale festivalului. Scopul Peninsula Park este de a contribui la realizarea unui festival total la Târgu-Mureş, din toate punctele de vedere.

Organizatorii festivalului Peninsula au ales cele 25 de ONG-uri care vor alcătui Peninsula Park, spaţiul destinat organizaţiilor şi instituţiilor civile care implică un număr cât mai mare de participanţi la activităţi culturale şi sociale în cadrul celui mai mare festival de muzică din Transilvania.

Festivalul Peninsula înseamnă nu numai un şir de concerte şi party-uri de înaltă calitate, ci mai degrabă un eveniment bazat pe stabilirea de parteneriate între diferite sfere ale societăţii, o adevărată experienţă de vară pentru toţi participanţii”, a declarat Camelia Sisko, PR în cadrul festivalului Peninsula. Tocmai pentru a asigura o manifestare completă din toate punctele de vedere, organizatorii festivalului au contactat Grupul Pont, o echipă cu o largă experienţă în managementul proiectelor şi în implementarea proiectelor de dezvoltare, cu scopul de a transforma Peninsula Park într-un eveniment de maximă importanţă pentru sfera civilă din România.

Ateliere şi cursuri gratuite

În cadrul Peninsula Park, participanţii la festival vor avea ocazia să fie educaţi în spirit civic şi să înveţe un număr foarte mare de lucruri noi, la care nu au acces în viaţa de zi cu zi. Vor avea loc concursuri de cultură generală între ţări şi concursuri de bancuri, organizate de AIESEC Târgu-Mureş, plus Olimpiada Politică, propusă de Asociaţia Pro.

Cei de la Asociaţia Română Anti-Sida vor realiza o serie de manifestări menite să-i consilieze pe tinerii care participă la Peninsula în legătură cu pericolele de îmbolnăcire. Nu vor lipsi nici „Biblioteca vie” sau „EcoAtelierul”, iar activităţile de voluntariat vor fi încurajate de Asociaţia Pro Vobis (Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat n.r.).

Pe lângă cele 25 de ONG-uri înscrise în Peninsula Park, organizatorii au stabilit o listă alternativă, de 15 asociaţii, care va reprezenta o soluţie de rezervă în cazul în care una sau mai multe din cele 25 iniţiale nu va mai putea participa. Un lucru este cert: la Peninsula vor fi promovate nu doar muzica de cea mai bună calitate, ci şi activităţile civice, pentru o societate românească educată din toate punctele de vedere.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite