Târgu-Mureş:Deveniţi membru al Galeriei FCM!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orange Boys
Orange Boys

Returul se apropie, iar Orange Boys caută băieţi şi fete care să întărească inimoasa galerie mureşeană. Indiferent de vârstă, localnicii îşi pot susţine echipa de fotbal spre o promovare istorică în prima divizie a fotbalului românesc.

Suporterii formaţiei FCM Târgu-Mureş strâng rândurile şi se pregătesc pentru returul diviziei B, în care îşi pun speranţele unei promovări istorice a favoriţilor în eşalonul fruntaş al fotbalului românesc. Pentru a creşte presiunea asupra adversarilor şi pentru un suport vocal de excepţie la meciurile de pe teren propriu, mai marii galeriei le propun tuturor localnicilor dornici să-şi susţină echipa pe viu să facă parte din „Orange Boys” (titulatura aleasă de galeria FCM-ului n.r.).

Indiferent de sex sau de vârstă, orice mureşean poate deveni „oranj-albastru” cu acte. „În prezent suntem în jur de 60-80 de persoane la meciuri, dar numărul nostru diferă în funcţie de importanţa meciurilor şi de condiţiile meteorologice din ziua în care e programată etapa. Sper să creştem constant din punct de vedere numeric şi să devenim una dintre cele mai frumoase galerii din Ardeal”, ne-a declarat Alex Olaru, liderul galeriei

Întâlniri săptămânale

Viitorii membri ai galeriei vor primi o legitimaţie de membru şi vor intra în baza de date a Municipalului mureşean. Aceştia se vor bucura de prioritate la ocuparea unui loc în autocarele destinate deplasărilor şi vor beneficia de intrare gratuită la meciurile oranj-albaştrilor. Întâlnirile dintre suporteri au loc săptămânal fie la stadion, fie la Casa de Oaspeţi a Primărie, unde suporterii fideli, alături de cei nou-veniţi, planifică activitatea suportericească pentru returul campionatului.

Galerie premiată

„Am primit o diplomă din partea Jandarmeriei pentru fair-play şi cuminţenie. Nu suntem violenţi, nu înjurăm la meciuri, ne interesează doar să ne susţinem echipa şi să o purtăm spre victorie, meci de meci”, a completat liderul „Orange Boys”. Dealtfel, mureşenii au fost prezenţi în aproape toate deplasările din tur, mai puţin cea de la Arad cu UTA, unde exista pericolul unor incidente provocate de suporterii locali.

Cum deveniţi Orange Boy


Mureşenii interesaţi să devină membri ai galeriei FCM-ului au la dispoziţie numărul de telefon 0733 090690, unde aceştia vor fi înştiinţaţi în legătură cu viitoarele întâlniri ale suporterilor. În plus, informaţii despre „Orange Boys” pot fi obţinute şi pe Yahoo! messenger, de pe id-ul „galeriafcm”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite