Târgu-Mureş:Deri Csaba pe făraş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După umilinţa în faţa Stelei, BC Mureş a mai suferit un eşec dureros aseară, în cadrul Ligii Balcanice, în faţa echipei bulgare Rilski Sportist, scor 85 la 83. O gafă monumentală în apărarea mureşenilor a făcut ca bulgarii să întoarcă rezultatul (scorul era 83-82 pentru BC Mureş cu 2,8 secunde înainte de final) în ultima clipă, exact ca în meciul tur, disputat la Târgu-Mureş, semn că echipa mureşeană suferă grav la

Speranţele Tigrilor de a ajunge în sferturile Ligii Balcanice au fost spulberate, practic, ieri, în ultima secundă a jocului disputat în Bulgaria. Pentru a merge mai departe, BC Mureş are nevoie de un miracol, iar meciurile cu Rilski au demonstrat că atunci când e vorba de noroc, acesta nu ţine cu Tigrii. Ar mai fi nevoie de victorie joi, la Pravets, cu Balkan Botevgrad, o nouă victorie cu cel puţin 16 puncte cu Mornar Bar acasă în 1 martie, dar şi de o înfrângere acasă a echipei din Bar cu Rislki Sportist, meci care se va juca în 22 februarie, cu alte cuvinte, şansele de calificare în sferturile competiţiei sunt minime.

Antrenorul s-a declarat nemulţumit de arbitraj, dar satisfăcut de jocul echipei, în ciuda înfrângerii. „Eu sunt mulţumit, victoria morală ne aparţine. Rilski a avut trei pase după repunere la faza din final, ceea ce este imposibil în 2,8 secunde, astfel că sigur ceasul a fost pornit cu întârziere. Iar dintre cele două violări ale regulamentului invocate, cel puţin cel cu deplasarea jucătorului a fost evidentă. Regulamentul este clar, jucătorul care repune trebuie să aibă marcajul de pe linia de margine între cele două piciore, iar el s-a deplasat evident, iar eu cred că a fost încălcată şi regula celor cinci secunde”, a declarat la final antrenorul Deri Csaba. Există tot mai multe zvonuri conform cărora jucătorii sunt nemulţumiţi de metodele de antrenament - considerate învechite - ale antrenorului echipei mureşene. Înfrângerile din ultima parte a turului şi startul şubred de retur par să dea apă la moară celor care doresc înlăturarea de pe banca tehnică a lui Deri.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite