Târgu-Mureş: "Derby" de improvizaţie la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi la "Campionatul de Improvizaţie"
Mureşenii sunt aşteptaţi la "Campionatul de Improvizaţie"

„Improvincialii” Trupei Liviu Rebreanu de la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş îi vor întâlni în această seară pe capitaliştii „improvizaţi” din Bucureşti în derby-ul „Campionatului de improvizaţie”.

Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară de la ora 19.00 la Teatrul Naţional pentru a susţine echipa IMPROvicinalilor din Târgu-Mureş, în marele meci de improvizaţie ce se va da contra Capitaliştilor IMPROvizaţi din Bucureşti.

Cele două echipe vor pune în scenă toate indicaţiile publicului prezent, iar în final, juriul format din spectatori va decide care sunt cei mai talentaţi improviz-actori.

"Este un spectacol pentru toate vârstele, o întrecere plină de haz, unde umorul este la el acasă şi în care surprizele se ţin lanţ spre satisfacţia deplină a publicului, care hohoteşte într-una. Tinerii artişti vorbesc pe limba spectatorilor, dacă se poate spune aşa, şi interacţionează în permanenţă cu aceştia, propunând situaţii, personaje şi replici din cele mai igenioase, provocând imaginaţia şi fantezia tuturor", aprecizat Rodica Băiţan, secretar literar al Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

După spectacol vor avea loc şi "prelungiri"la restaurantul Hotelului Continental cu începere de la ora 21.00. Intrarea la spectacol costă doar 10 lei, astfel că mureşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite