Dorin Florea: "Derbedeii" blochează Planul Integrat de Dezvoltare al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul i-a criticat dur pe cei ce "blochează proiectele oraşului" foto Arhivă
Primarul i-a criticat dur pe cei ce "blochează proiectele oraşului" foto Arhivă

Profitând de prezenţa la Târgu Mureş a directorului general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, Simion Creţu, primarul Dorin Florea n-a ratat ocazia să-i critice dur pe cei care se opun proiectelor de dezvoltare ale oraşului.

Edilul şi-a arătat din nou nemulţumirea vis-a vis de blocarea în Instanţă a proiectului drumului ocolitor, parte componentă a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a oraşului. "Nu ştiu dacă există vreun oraş în ţară în care cineva să se ocupe de blocarea unui Plan Integrat de Dezvoltare Urbană. Am reuşit performanţa, în ghilimele. Cabinete de avocaţi, derbedei de mediu, de ONG-uri, pe care nu i-am văzut făcând nimic pentru oraş, dar s-au remarcat blocând în Instanţă acest Plan", a spus Dorin Florea.  

Potrivit primarului pentru drumul de legătură dintre spitale şi cartierul Tudor Vladimirescu existau toate avizele, în afară de cel pentru scoaterea din circuitul forestier a suprafeţei respective. "Suntem blocaţi acum cu această scoatere de circuit forestier printr-un răspuns dat de ministerul secretar de stat adjunct de la Ministerul Mediului. Scoaterea din circuitul forestier se putea face uşor, mai ales că primăria s-a oferit să planteze în loc aproximativ 30 de hectare de pădure", a precizat Florea. 

Pentru a nu pierde banii europene, primăria a depus un proiect alternativ pentru modernizarea mai multor artere din oraş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite