Târgu-Mureş:Denisia Pârlea va reprezenta România la Miss World Supranational 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa mureşeancă a câştigat finala pe ţară a concursului, desfăşurată la Buşteni, iar acum se pregăteşte pentru momentul de cotitură al carierei ei, din Polonia.

Mureşencele sunt prezenţe obişnuite la concursurile de frumuseţe din ţară. Având un palmares de excepţie în acest domeniu, oraşul nostru se poate mândri cu frumuseţi apreciate chiar şi pe plan mondial. Denisia Pârlea s-a apucat de modelling în urmă cu doi ani şi jumătate, timp în care a participat la mai multe concursuri de Miss. „Am concurat la la Miss Unifest, unde am obţinut prima poziţie, apoi la Miss “f” România, unde am trecut prin zece castinguri şi am ajuns în marea finală, iar la Miss Litoral am câştigat titlul Miss Constanţa. Pot spune că am trăit momente speciale de fiecare dată când am participat la astfel de concursuri, cu vibraţii pozitive şi emoţii copleşitoare de fiecare dată”, spune Denisia.

În urmă cu doi ani, ea a devenit manechin cu acte în regulă odată ce a semnat un contract cu Agenţia Malio din Târgu-Mureş. Susţinută în tot ceea ce a făcut de către părinţi, care au fost alături de ea de fiecare dată, ea a defilat în cadrul multor prezentări de modă şi a participat la şedinţe foto de fashion. “Ador să fiu fotografiată şi să fiu în centrul atenţiei. Recunosc, acesta e unul din motivele pentru care m-am apucat de modelling. La început a fost doar un hobby, dar o dată cu trecerea timpului mi-am dat seama că e mai mult de atât. În timp, modellingul a ajuns să aibe o importanţă foarte mare pentru mine, îmi ocupa cea mai mare parte a timpului”, mărturiseşte frumoasa.

Miss Supranational România

În data de 11 septembrie, Denisia alături de alte trei fete de la Malio au reprezentat Mureşul în finala concursului Miss World România, unde au concurat pentru cinci titluri de frumuseţe puse în joc. Denisia a câştigat concursul Miss Supranational şi urmează să participe la finala mondială, care va avea loc în Polonia. „Concursul de acela a fost cel mai important din cariera mea. Bineînţeles, am avut o groază de emoţii, dar acest lucru nu m-a deranjat deloc. Am purtat vestimentaţii create de designeri tineri, rochii de zi, de seară şi lenjerie intimă, plus o probă individuală care a constat în întrebări din diferite domenii. În urma titlului obţinut voi reprezenta România la finala care se va desfăşura în Polonia”, povesteşte fata.

Carieră în modelling


Modellingul este extrem de important pentru frumoasa mureşeancă, aceasta intenţionând să îşi clădească o carieră în acest domeniu. „Îmi doresc să prosper în acest domeniu şi sper să ajung să colaborez şi cu agenţii internaţionale. Pot spune că sunt pe drumul cel bun în ceea ce priveşte o carieră în modelling”, declară Denisia Pârlea.

Profil

Născută

9 decembrie 1989, la Reghin

Educaţie
Studentă la Universitatea Petru Maior

Activitate
Model

Stare civilă
Necăsătorită

Ce-i place

„În afară de modelling, mă atrage foarte tare domeniul economic, în special economia turismului. În această direcţie mi-am îndreptat şi studiile, dealtfel. Îmi plac oamenii, îmi place să cunosc oameni noi şi faptul că de fiecare dată descopăr lucruri noi. Îmi place foarte mult cafeaua”, spune Denisia.

Ce nu-i place

„Nu suport să fiu minţită sau înşelată. Deşi nu sunt genul de persoană care să rămână supărată mult timp, peste minciuni sau peste momentele în care sunt nedreptăţită trec foarte greu”, mărturiseşte fata.

Întrebări şi răspunsuri

Care a fost cel mai plăcut moment prin care ai trecut de cand te-ai apucat de modelling?


D.P.: Cel mai plăcut moment a fost chiar prima mea defilare, care s-a desfăşurat în Gheorgheni. A fost o prezentare de rochii de mireasă, iar eu am avut rolul principal. Am prezentant o rochie de mireasă verde, superbă. Nu voi uita niciodată acel moment.

Ce le recomanzi fetelor care vor să devină modele?

D.P.: Le recomand să facă asta doar daca au bateriile încărcate la maxim, pentru că nu e deloc uşor. Ca să fii model trebuie să îţi placă să pozezi, să fii mereu în centrul atenţiei şi, cel mai important, să ai un comportament ireproşabil în orice moment al zilei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite