Târgu-Mureş:Dansurile irlandeze prind viaţă pe scena Palatului Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Super-spectacolul de dans „Rhythm of the Dance” va avea loc pe 23 februarie. Târgu-Mureşul a fost selectat alături de alte 6 oraşe din ţară pentru turneul românesc al Companiei Naţionale de dansuri a Irlandei.

Cu siguranţă aţi urmărit măcar o în viaţă dată show-urile spectaculoase cu dansuri tradiţionale irlandeze şi coregrafii de excepţie marca „Rhythm of the Dance”. Ei bine, Compania Naţională de dansuri a Irlandei, va fi prezentă la Târgu-Mureş în data de 23 februarie, de la ora 19.30, cu un spectacol incendiar, în premieră, realizat de celebra coregrafă Doireann Carney. În total, vor fi prezenţi pe scena Palatului Culturii 45 de dansatori şi 4 solişti vocali, care vor oferi sutelor de spectatori prezenţi în Sala Mare de spectacole un festin de dans şi muzică pe care cu siguranţă nu-l vor uita prea uşor. Spectacolul are o durată de 2 ore, iar împletirea dintre muzică, dans, costume, coregrafie şi ritmurile frenetice, reuneşte trăirile, tradiţia şi talentul unic al dansatorilor din toate zonele Irlandei.

Spectacolul este un poem epic, ce descrie călătoria celţilor de-a lungul timpului şi este o incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice, oferită publicului cu cele mai moderne tehnici şi efecte speciale.

12 ani de dans-spectacol

Înfiinţată în 1999, trupa de dans a participat la spectacole pe întreg mapamondul, fiind de departe cea mai cunoscută formaţie de acest gen din lume. Încă de la debut, spectacolele Companiei Naţionale de Dans a Irlandei „Rhythm of the Dance” au fost urmărite de mai mult de 5 milioane de spectatori, din peste 33 de ţări, acestea numărându-se printre show-urile care au deschis o nouă eră în lumea spectacolului de divertisment. Preţul biletelor la spectacolul de muzică şi dans variază în funcţie de poziţionarea în sală, între 100 şi 150 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite