Târgu-Mureş:Dansuri senzuale pentru mureşenii de toate vârstele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, oraşul nostru va deveni capitala dansurilor latino din România. Workshop-ul de salsa cubaneză va fi suţinut de Mario Kovacs, unul dintre cei mai de succes dansatori sportivi din Slovacia.

Clubul de dans sportiv DanceArt din Târgu-Mureş organizează în perioada 23-25 aprilie un workshop de salsa cubaneză cu invitaţi speciali din Slovacia. Astăzi au început înscrierile prin intermediul cărora mureşenii vor avea posibilitatea să înveţe să danseze de la Mario Kovacs, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dansatori sportivi din Slovacia, fost campion european de salsa şi reprezentant al Sabrosura Salsa Dance School. „Este pentru prima dată când salsa cubaneză va fi predată la Târgu-Mureş şi având în vedere că vor fi organizate cursuri pentru începători, workshop-ul este un bun prilej pentru mureşenii cu sufletul tânăr să simtă ritmul suav al unuia dintre cele mai fierbinţi dansuri existente la ora actuală”, ne-a declarat Somodi Katalin, de la DanceArt, organizatoarea evenimentului.

Dansuri şi aerobic

Manifestarea va debuta vineri, de la ora 18.00, cu un curs de 90 de minute de salsa pentru începători care va avea loc în sala de dans de pe strada Liviu Rebreanu nr. 29. Dansatorii avansaţi vor avea apoi oportunitatea de a prinde din mers „secretele meseriei”, cursul pentru această categorie fiind programat de la ora 20.00. Sâmbăta va fi acaparată de sesiunile de Latino Aerobic (ora 9.00 n.r.), salsa rueda, salsa con dios şi timba (între orele 18.00 şi 20.00 n.r.), iar duminică, workshop-ul le va oferi tuturor celor care se înscriu o demonstraţie de salsaton şi bachatta. Fiecare zi a workshop-ului se va încheia cu o petrecere pe ritmuri latino la care vor participa toţi mureşenii înscrişi la cursuri.

30 de lei un curs


Dacă visaţi să deveniţi experţi în salsa cubaneză, înscrierea la toate cursurile programate în workshop va costa 210 lei. În cazul în care vă atrage o singură parte a seminarului de dans, costul pentru participarea la un curs este de 30 de lei. Înscrierile se fac la sediul DanceArt de pe strada Liviu Rebreanu nr. 29, zilnic între orele 9.00 şi 18.00.

Totul despre DanceArt

Asociaţia DanceArt Târgu-Mureş a fost înfiinţată în 1999 de către soţii Somodi Marton Janos şi Katalin, antrenori şi arbitri de dans sportiv. Scopul principal al clubului este sprijinirea, organizarea şi coordonarea activităţilor de dans de masă şi de performanţă pentru toate categoriile de vârstă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite