Târgu-Mureş: Dan Bittman „dă un inel” femeilor din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul Holograf va fi un cadou perfect de Ziua Femeii foto mediapromusic.ro
Concertul Holograf va fi un cadou perfect de Ziua Femeii foto mediapromusic.ro

Concertul  gratuit dedicat Zilei Femeilor va avea loc la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Pe lângă Monica Anghel şi trupa Holograf, mureşencele se vor delecta cu melodiile interpretate de Damjen Ferenc, din Ungaria.

CITEŞTE ŞI:

Urări de 8 Martie, expuse pe clădirea şcolii

Trupa Holograf, Monica Anghel şi Damjen Ferenc vor concerta de Ziua Femeii în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, mâine seară de la ora 18.00. Concertul „Sărbătoarea Mărţişorului” este organizat de Primăria Târgu-Mureş şi a devenit o tradiţie a începutului de primăvară pentru doamnele şi domnişoarele din oraşul nostru.

Holograf, live la Târgu-Mureş

După o pauză de peste un an, Holograf, una dintre cele mai apreciate şi longevive formaţii româneşti le va oferi localnicelor un mărţişor muzical de excepţie. Hituri ca „Dragostea mea”, „Suflet pereche”, „N-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine” şi deja clasicul „Ţi-am dat un inel” vor răsuna din boxele special amenajate în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş.

Este o mare bucurie să revin la Târgu Mureş într-o zi atât de importantă şi specială. Întodeauna am avut concerte frumoase aici şi sunt convins că şi luni 8 Martie va fi o seară excepţională. Va fi seara în care vom cânta în premieră la Târgu Mureş ceea mai nouă piesă a noastră lansată chiar de Mărţişor - "Fericire în dar". Am vrut sa fie o piesa vie, tonică, şi credem ca am reuşit să readucem ceva dintr-un anume optimism care a caracterizat muzica Holograf, indiferent de perioadă. Şi cand vine primăvara parcă simţi că totul începe să mearga mai bine”, ne-a declarat Dan Bitman.

Piesa poate fi ascultată în exclusivitate, în perioada 1-8 martie, la Europa Fm, un post de radio partener al concertului alături de Adevărul de Seară şi va fi inclusă pe un nou album, pe care trupa îl pregăteşte. 

La concert va participa  şi Monica Anghel, la prima apariţie pe scenă după anunţul surprinzător că va deveni mămică în luna septembrie a acestui an. Publicul maghiar îl va putea vedea live pe Damjen Ferenc, unul dintre cei mai cunoscuţi solişti din Ungaria, care va interpreta piese din bogatul său repertoriu muzical.

Mureşencele vor fi aşteptate cu flori de către organizatori. „ Femeile sunt florile din viaţa noastră a bărbaţilor. De aceea trebuie să le dăruim toată dragostea noastră. Pentru mamele noastre, pentru soţiile noastre, pentru colegele noastre, pentru toate fiinţele dragi le spunem din inimă – La Mulţi Ani !”, ne-a declarat viceprimarul Claudiu Maior.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite