Târgu-Mureş:Cumpărături cu preţuri bombă la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De azi şi până sâmbătă inclusiv, mureşenii vor putea să cumpere haine şi accesorii vestimentare ieftine, în holul Casei de Cultură „Mihai Eminescu”.

În plin val de scumpiri, localnicii aflaţi în căutare de chilipiruri au parte de un târg de haine special pentru ei, unde vor fi comercializate articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii şi adulţi la preţuri de fabrică. La târg vor participa firme producătoare de vestimentaţie din Ungaria, care vor face în această vară un tur al Ardealului cu haine vândute fără adaos comercial.

Este a doua oară când va avea loc un asemenea târg de îmbrăcăminte pe holurile Casei de Cultură, după ce primul, din primăvară, s-a bucurat de un real succes. Probabil vor fi peste 3.000 de oameni care vor trece pragul expoziţiei cu vânzare, mai ales că e criză şi oamenii caută cât mai multe produse la preţuri mici”, ne-a declarat Cuc Ioan, administrator al Casei de Cultură Mihai Eminescu. Mureşenii vor putea cumpăra tricouri bărbăteşti cu preţuri între 5 şi 20 de lei, traininguri şi salopete cu 15-20 de lei, pantofi de damă cu 15 lei şi multe alte produse la preţ de criză. Târgul de haine de la Casa de Cultură va fi deschis publicului între orele 9.00 şi 21.00, intrarea fiind gratuită.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite