Târgu-Mureş:Cum să deveniţi oameni de afaceri de succes!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Business Days la Târgu-Mureş
Business Days la Târgu-Mureş

Mureşenii se pot înscrie astăzi, la tarife promoţionale, la cel mai important eveniment economic al anului. Business Days este programat între 24-25 martie, iar mureşenii vor putea primi sfaturi de la milionari în euro.

Mureşenii au o săptămână pentru a se putea înscrie la primul eveniment de afaceri, cu antreprenori de anvergură naţională sau chiar internaţională, organizat în oraşul nostru.  Junior Chamber International, filiala Târgu-Mureş, organizează  între 24-25 martie evenimentul Business Days, în care mureşeni de toate vârstele vor putea audia şi învăţa din tematici precum antreprenoriatul şi creativitatea în afaceri. Sunt programate patru sesiuni de conferinţe şi opt workshopuri ce vor dezvălui participanţilor modele şi strategii pentru afaceri de succes, finanţare, marketing şi promovare sau creativitate în afaceri. Numărul de participanţi aşteptaţi la Business Hotel pentru sesiunile de conferinţe este de 200 persoane pentru fiecare zi, iar pentru workshopuri organizatorii au în vedere 60 de participanţi pe zi.

Invitaţi de marcă

Vrem să fie un eveniment de anvergură cum n-a fost în oraş, vom avea speakeri din Bucureşti şi din comunitatea de afaceri locală. În total vor fi numai puţin de 32 de speakeri, iar lucrările vor fi moderate de mine”, ne-a declarat Laszlo Pacso, preşedintele JCI Târgu-Mureş. În cadrul Business Days, mureşenii îl vor putea asculta pe Călin Fusu, antreprenor online, unul din cei mai tineri milionari în euro, ce a avut un succes fulminant unor proiecte derulate din Târgu-Mureş. Printre invitaţi se mai numără Marius Ghenea (preşedintele FiT Distribution n.r.), Radu Georgescu (preşedintele GeCad n.r.), Boga Ferenc (directorul OrtroProfil România n.r.), Ciprian Stăvar (una din cele mai cunoscute figuri ale publicităţii online din România n.r.) şi George Butunoiu (consultant resurse umane n.r.).

Tinerii afacerişti se prezintă

JCI Târgu Mureş are în acest moment 15 membri, iar obiectivul este ca din această primăvară numărul membrilor să ajungă la 25. Astfel, va fi lansat şi JCI TV, platformă video pe Internet, prin care vor fi prezentate imagini, chiar şi live, de la proiectele derulate de tinerii mureşeni.


Cât costă să ştiţi secrete de afaceri


Taxele de de participare variază între fi de 180 şi 306  lei în funcţie de programul ales. Astăzi este ultima zi în care sunt valabile  taxe reduse, între 150 şi 255 lei. înscrierile se pot face online, iar detaliile temelor din care puteţi învăţa pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului, www.businessdays.ro



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite