Târgu-Mureş:Cum îşi rotunjeşte Primăria conturile pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a decis să vândă diverse spaţii de care nu mai are nevoie sau chiar şi lemn de foc pentru a-şi rotunji veniturile cu peste 50.000 de euro.

Pe data de 14 martie vor avea loc două licitaţii cu strigare, una pentru vânzarea unui teren cu o suprafaţă de 540 de metri pătraţi situat pe strada Milcovului, al cărui preţ de pornire va fi de 34.209 de euro (la care se adaugă TVA) şi cealaltă pentru vânzarea unei pivniţe de pe strada Marton Aron, cu un preţ de pornire de 7.635 de euro. Caietele de sarcini pentru ambele licitaţii, în valoare de 30 lei fiecare, pot fi cumpărate la sediul Primăriei, zilnic între orele 8.00 şi 10.30 , iar documentele licitaţiei se vor depune la registratura instituţiei, situată la camera 12, până în 11 martie, ora 12.00.

În plus, 458 de metri steri de lemn de foc vor fi vânduţi prin licitaţie în data de 16 martie, ofertele urmând a fi făcute în plic închis, iar depunerea documentaţiei se va putea face la registratura Primăriei până în 15 martie inclusiv.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite