Târgu-Mureş:„Cum am mâncat un câine”, la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În rolul principal, actorul Theo Marton interpretează un rol complex din opera lui Evgheni Grişkoveţ. Spectacolul pune accentul pe felul în care viaţa te înţeapă sau te ironizează făcând să-ţi vibreze sufletul.

Iubitorii de teatru vor avea parte de un spectacol ieşit din tipare în această seară începând cu ora 19.00 la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor. Piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”, textul care l-a făcut celebru pe Evgheni Grişkoveţ, va fi pusă în scenă avându-l în luminile rampei, în confruntarea cu publicul, pe Theo Marton, actor al acestui teatru, prezent în aproape toate producţiile din Cetate. De dată asta, el are de dus un spectacol de o oră, în care dă glas experienţei de trei ani din marina sovietică a sus-numitului Grişkoveţ. În demersul său, actorul se lasă pe mâna unui regizor tânăr, la rândul său cu antecedente la Teatru 74, respectiv Adrian Iclenzan, absolvent al şcolii de regie de la Universitatea de Teatru din Târgu Mureş.

Spectacol amplu

Spectacolul „Cum am mâncat un câine” este, spun realizatorii, „o poveste despre lucruri care după copilărie nu ar mai trebui să fie; dar au fost ... si sunt; o poveste despre un număr de ordine şi doar un nume de familie care se strigă la apelul de seară; o poveste despre cum începe să se simtă timpul şi cum se mişcă ... trece, adică”.

Biletele costă 20 lei sau 5 pentru elevi, studenţi, pensionari, dar numai cu rezervare. Acestea pot fi făcute pe site-ul instituţiei teatrale, pe www.teatru74.ro. Rezervările neonorate se anulează cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite