Târgu-Mureş:Copiii pot juca fotbal la Cupa „Gheorghe Hagi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii dumneavoastră pot intra oficial în lumea sportului, participând în cadru organizat la competiţii fotbalistice de prestigiu.

FC Municipal Târgu-Mureş organizează o preselecţie de tinere talente în vederea participării la campionatul judeţean de fotbal intitulat Cupa „Gheorghe Hagi”. Părinţii îşi pot înscrie copiii la fotbal numai dacă sunt născuţi în anii 2000 şi 2001, aceasta fiind condiţia principală impusă de organizatorii de la FCM pentru participarea la trial.


Selecţiile vor avea loc în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, între orele 9.00 şi 11.00, pe terenul sintetic de fotbal din Complexul de agrement Mureşul, cunoscut şi ca “Weekend”. Copiii vor trebui să se prezinte la trialuri cu echipament propriu, FCM-ul punând la dispoziţia acestora mingi pentru ca cei mici să îşi poată demonstra calităţile şi să poată călca pe urmele lui Hagi. Prin aceste preselecţii, clubul mureşean încearcă să îşi asigure viitorul competiţional cu tinere talente locale, sperându-se la crearea unei pepiniere serioase de tineri fotbalişti la Târgu-Mureş.

Informaţii adiţionale puteţi obţine zilnic la numerele de telefon 0745 754.750 şi 0365 413.078.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite