Târgu-Mureş:Copiii din toată ţara fac show la Cupa E.ON Kinder

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare întrecere de fotbal dedicată exclusiv copiilor va cuprinde întreg judeţul Mureş până duminică, 5 septembrie. În total, 87 de echipe din toată ţara vor concura în turneul care-i încurajează pe cei mici să practice sportul în detrimentul statului în faţa calculatorului.

Cea de-a patra ediţie a Cupei E.ON Kinder a debutat astăzi şi va beneficia de o prezenţă impresionantă, la startul acesteia înscriindu-se 87 de echipe, număr dublu faţă de anul trecut. Scopul principal al turneului este acela de a-i încuraja pe tineri să practice sportul şi să urmeze o traiectorie sănătoasă în viaţă. Evenimentul este unul dintre cele mai importante care au loc anual în România, fiind organizat pentru copiii născuţi în 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 şi 2003, cuprinzând şapte baze sportive din întreg judeţul nostru (în Târgu-Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni şi Reghin n.r.).

Joacă pentru copii

Organizatorii aşteaptă un număr foarte mare de spectatori la fiecare întrecere, deoarece, spun ei, nimic nu se compară cu bucuria şi ambiţia copiilor care se joacă fotbal. „Nu a fost simplu, din punctul de vedere al finanţării, deoarece vorbim despre o manifestare amplă, dar ne bucurăm că vom avea posibilitatea să oferim mureşenilor un spectacol pe cinste”, ne-a declarat Pop Lupu Coriolan, preşedintele ACS Kinder.

Zilnic vor avea loc meciuri în fiecare grupă, urmând ca duminică, începând cu ora 09.00, să aibe loc finalele pentru fiecare grupă, iar la ora 15.00, pe terenul de fotbal din Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureş va începe festivitatea de premiere, în cadrul căreia va fi decernată Cupa E.ON – Kinder câştigătoarelor fiecărei grupe de vârstă, alături de multe alte premii, care să-i motiveze pe micii jucători să joace cât mai bine şi să practice sportul, atât de necesar pentru o viaţă sănătoasă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite