Târgu-Mureş: Concurs cu premii pe www.cumparcarte.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul www.cumparcarte.ro este primul site din Târgu-Mureş dedicat comerţului de cărţi şi produse de papetărie pe Internet. Iubitorii de lectură care îşi achiziţionează cărţi de pe acest sire pot câştiga un dicţionar în valoare de 123 de lei.

Site-ul vine cu o ofertă bogată pentru iubitorii de lectură. Astfel, cei ce-şi cumpără cărţile preferate online le vor primi direct acasă, fără taxe suplimentare de transport în maxim 48 de ore de la momentul confirmării comenzii de către beneficiar. Comenzi pot fi făcute şi telefonic la numărul 0265. 216772.

De asemenea, zilnic sunt disponibile peste 2.000 de titluri în regim de Anticariat, în secţiunea deschisă de cumparcarte.ro în interiorul Librăriei Universităţii, din Cartierul Cornişa. În curând, o astfel de secţiune va fi deschisă şi în librăria din Reghin.

Primii o sută de mureşeni care îşi comandă cărţi de pe site pot câştiga  prin tragere la sorţi Dicţionarul explicativ al limbii române (ediţie revăzută şi adăugită, apărută în 2009), în valoare de 123 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite