Târgu-Mureş:Concurs de frumuseţe internaţional pentru protecţia mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de Miss pentru mediul înconjurător
Concurs de Miss pentru mediul înconjurător

În cadrul „Oraşe curate” vor avea loc manifestări menite să promoveze ideea de protecţie a mediului înconjurător. Mureşenii vor asista la expoziţii foto cu teme ecologice, prezentări de cărţi şi la finala naţională a concursului de frumuseţe Miss Eden.

Palatul Culturii va fi gazda evenimentului „Oraşe curate” în data de 24 aprilie. Manifestarea are ca scop promovarea eforturilor pentru protejarea mediului înconjurător, precum şi prezentarea efectelor dezastruase ale schimbărilor climatice. În cadrul „Oraşe curate” va avea loc deschiderea oficială a unei expoziţii foto internaţionale concentrată pe problemele ecologice ale oraşelor din România şi din străinătate, precum şi prezentarea unei cărţi-unicat intitulată “100 de imagini despre lume care ar trebui memorate”, apăruta în Ungaria şi în care sunt prezentate locuri ce ar putea suferi modificări sau chiar vor dispărea în deceniile următoare din cauza încălzirii globale. De asemenea, va avea loc un concurs cu tematica protecţiei mediului înconjurător, la care vor participa circa 120 de elevi din şcolile târgumureşene. „Fiecare manifestare este dedicată unui segment social diferit, scopul fiind unul şi acelaşi: conservarea mediului natural”, a declarat Lukacs Laszlo, de la Chrono Consulting, organizator al evenimentului alături de CJ Mureş.

Miss pentru mediu

Punctul culminant va fi reprezentat de finala pe ţară a concursului internaţional de frumuseţe Miss Eden (organizat anual în Ungaria, Bulgaria, Slovacia şi România n.r.). „Scopul organizării concursului Miss Eden este de a îndrepta atenţia către promovarea protecţiei mediului şi sprijinirea conduitei ecologice, respectiv să prezinte regiuni turistice, să ajute la cunoaşterea şi popularizarea valorilor turistice şi totodată să ofere o posibilitate specială tinerelor cu vârsta între 14-26 de ani ca să se prezinte în faţa publicului”, a completat Lukacs Laszlo. Astfel, specialiştii din modelling şi din publicitate vor avea şansa de a descoperi noi talente. Marele premiu al Miss Eden este o şedinţă foto de o săptămână în Thailanda, realizată pentru revista Fashion and Travel, cu cazare, masă şi programe de relaxare incluse.

Cum vă înscrieţi la Miss

Termenul limită pentru înscrierea la Miss Eden este mâine, 9 aprilie. Taxa de înscriere este de 200 de lei, care include pregătirea pentru concurs (în 23 aprilie la Odorheiu Secuiesc n.r.), transport, cazare, masă şi make-up pentru concurs. Înscrierile se fac online, la regio@mediaromania.ro sau la telefon 0266 210.590.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite