Târgu-Mureş:Concurs cu fotbal de Mondiale la Festivalul Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor juca alături de vedete autohtone ale fotbalului la Peninsula, dacă demonstrează că au talent cu mingea. În cinstea Campionatului Mondial de Fotbal, Festivalul Peninsula îi invită pe cei ce apără precum Casillas, şutează precum Drogba sau înscriu ca Higuain să se alăture echipei oficiale a celui mai mare eveniment muzical în aer liber organizat anual în Transilvania.

Pe durata CM din Africa de Sud se vor putea înscrie toţi iubitorii de fotbal şi de muzică bună, iar organizatorii le vor asigura acestora nu doar intrarea gratuită pe toată perioada Festivalului, ci şi echipamentul personalizat, cu care „fotbaliştii de ocazie” vor participa la ineditele competiţii sportive.

Arată-ne ce talente de fotbalist ai într-un filmuleţ de 30 de secunde maxim, postează-l pe pagina noastră de Facebook şi ai şansa să intri în unsprezecele oficial Peninsula 2010! Important e ca undeva în filmuleţul tău să ne transmiţi clar că vrei să joci pentru Peninsula 2010. Filmuleţele vor fi apreciate atât în funcţie de numărul de „like”-uri primite pe site, cât şi de preferinţele juriului nostru. Nu vrem să divulgăm încă nume, dar garantăm că va fi vorba de fotbalişti cu multă experienţă”, a declarat Camelia Sisko, PR în cadrul Festivalului.

Înscrierile vor putea fi făcute până în 11 iulie, ziua în care va avea loc marea finală a Campionatului Mondial. Pe lângă muzica de calitate, Festivalul Peninsula promovează şi activităţile sportive, recreative sau ecologice. Anul trecut, de exemplu, la Târgu-Mureş au jucat fotbal alături de fani şi membri ai staff-ului Peninsula, între alţii, Florin Prunea, Ionuţ Lupescu şi Horaţiu Cioloboc.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite