Târgu-Mureş: Concurs de scrisori către Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai frumoase scrisori către Moş Crăciun vor fi premiate foto Arhivă
Cele mai frumoase scrisori către Moş Crăciun vor fi premiate foto Arhivă

Copiii care vor ca Moş Crăciun să le aducă sub brad cadoul mult visat pot să-i scrie acestuia o scrisoare.  Compania Poşta Română şi Biblioteca Copiilor Târgu-Mureş au hotărât ca în acest an să-l ajute pe Moş Crăciun şi organizează consursuri de scrisori către acesta.

Pentru a participa la concursul organizat de Poşta Română, copiii trebuie să achiziţioneze de la oficiile poştale un kit ce conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală. Cei mici îi vor scrie Moşului ce-şi doresc pe coala A4, care va fi trimisă în plic pe adresa acestuia din Finlanda. Cartea poştală va fi şi ea completată şi va fi trimisă la o adresă din Bucureşti, unde pe 17 ianuarie 2011 va intra într-o tragere la sorţi electronică.

Poşta Română accordă câştigătorilor 140 de premii constând în vouchere în valoare de 300 de lei fiecare, pe baza cărora cei mici îşi vor putea achiziţiona cărţi din Librăriile Cărtureşti.

Moş Crăciun la Bibliotecă

Biblioteca Copiilor organizează un concurs de scrisori „Din suflet pentru Moş Crăciun”. Tot ce trebuie să facă cei mici este să-i scrie Moşului o scrisoare despre dorinţele lor de Sărbători şi să răspundă la întrebarea „De ce îl iubesc pe Moş Crăciun?”.

Scrisorile vor fi adunate în cutia lui Moş Crăciun din incinta bibliotecii până în 20 decembrie. Cele mai frumoase scrisori vor face parte din expoziţia de Crăciun a Bibliotecii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite