Târgu-Mureş: Concurs pentru postul de director al Teatrului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Culturii şi Patrimoniului organizează concurs pentru ocuparea postului de director al Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.


Participanţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin trei ani dobândită în conducerea unei instituţii de cultură, dar şi studii superioare şi post universitare de management cultural.

Data limită pentru depunerea proiectelor de management este 13 iunie, iar aceastea vor fi analizate în perioada 14-27 iunie, urmând ca în perioada 29-30 iunie acestea să fie susţinure în faţa comisiei.

Teatrul Naţional din Târgu-Mureş trece în ultima vreme printr-o perioadă tulbure din cauza scandalurilor existente între conducere şi angajaţi. Directorul Vlad Rădescu a fost eliberat din funcţie în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Culturii, asta după ce mai mulţi oameni din teatru au reclamat dezinteresul acestuia faţă de instituţia pe care o conduce. 

Vlad Rădescu a contestat decizia în Instanţă şi a câştigat, fiind repus în funcţie până la organizarea unui nou concurs.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite