Târgu-Mureş: Concertul Dub Fx oprit de poliţie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de fani s-au adunat astăzi la Cesul Florat din Piaţa Trandafirilor pentru a-l urmări live pe artistul australian Dub FX. Din păcate bucuria lor n-a fost de lungă durată, pentru că atât organizatorii cât şi poliţia au intervenit şi au oprit concertul.

Artistul australian Dub Fx fusese chemat să susţină un recital la Ceasul Floaral din Piaţa Trandafirilor, ca un promo la concertul pe care îl va susţine duminică pe scena Kiss Terrace din cadrul Festivalului Peninsula. Sute de fani s-au adunat să-l vadă cântând live, dar bucuria lor nu a fost de lungă durată, deoarece după ce curentul electric a fost oprit o data, concertul s-a întrerupt brusc.

"Am fost chemaţi să cântăm şi am fost rugaţi să ne oprim după două piese. Nu ştim exact ce s-a întâmplat, organizatorii ne-au cerut să ne oprim. Am fost chemaţi să cântăm pentru o jumătate de oră, dar n-am apucat să cântăm decât două piese. Ne pare rău pentru publicul venit să ne asculte, pentru că nu le-am putut oferi mai mult", a spus Cade, managerul artistului.

Poliţiştii comunitari spun că organizatorii nu au respectat locaţia destinată concertului, dar că ei nu au oprit concertul mai repede decât durata aprobată.  "Concertul trebuia să se deruleze în faţa statuii lui Avram Iancu, unde nu este şantier în lucru, iar organizatorii nu au respectat locaţia. Suntem într-un oraş civilizat, unde o dispoziţie de Primar este literă de lege. Nu putem face orice, oriunde. Concertul a ţinut exact cât a avut autorizaţie", a spus Valentin Bretfelean, şeful Poliţiei Comunitare.

Organizatorii festivalului recunosc că nu au respectat locaţia, dar spun că ei sunt cei care au oprit concertul. "Am şi greşit cu locaţia, dar nu a fost oprit concertul din cauza poliţiei, a fost vorba doar de 15 minute promo Dub Fx. Aşteptăm peninsularii la concertul de duminică de la festival", a precizat Bodor Laszlo, directorul festivalului Peninsula.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite