Târgu-Mureş:Concert vocal-simfonic extraordinar, cu ocazia Paştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filarmonica de Stat Târgu-Mureş
Filarmonica de Stat Târgu-Mureş

Filarmonica de Stat Târgu-Mureş organizează mâine seară un concert vocal-simfonic extraordinar de Paşte, începând cu ora 19.00 în Sala Mare de concerte a Palatului Culturii.

Timp de aproape două ore, mureşenii vor fi purtaţi pe ritmurile boeme ale muzicii simfonice de către Corul şi Orchestra de Cameră a Şcolii din Whitgift, Londra. Şcoala este renumită în Anglia pentru diversitatea ariei educaţionale acoperite şi pentru faptul că alături de sport, muzica simfonică ocupă un loc important în orarul de zi cu zi, orchestra fiind una dintre cele mai appreciate din Regatul Unit. Oaspeţii englezi ai Filarmonicii mureşene, Alan Weakley şi Philip Winter (dirijori n.r.), Rosanna Whitfield, Iain McGregor, Grig Cuciuc (vioară n.r.), Alice Parr (oboi n.r.) şi Edward Howell (orgă n.r.) vor încânta publicul amator de muzică clasică, pregătindu-i pe aceştia pentru o Noapte de Înviere liniştită şi plăcută.

Programul cuprinde “Concertul pentru oboi, vioară şi orchestră” de Johann Sebastian Bach, Simfonia din oratoriul “Mesia” de Georg Friedrich Händel, “Abdelazer“ de H. Purcell şi Toccata din “Suita gotică” de L.Boëllmann.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Bilete a Palatului Culturii şi costă 12 lei sau 8 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite